6052-0157
info@mxnord.dk
Man-Fre: 10:00-16:00
Tor: 07:00-20:00

Gratis forsendelse på ordre over kr. 750,-

Motocross starter sæt

TILBUDS PRIS: 5.990,-

Det kan godt være en uoverskuelig opgave at starte til motocross! Der skal købes meget tøj og udstyr før man er klar til første tur på banen. Udstyret findes i mange forskellige prisklasser og kvaliteter, og med forskellige godkendelser og certificeringer.

For at gøre det lidt letter så har vi sammensat et starter sæt! Sættet indeholder udstyr af fornuftig kvalitet og med de rigtige certificeringer så der må kørers på alle baner i Danmark og under både DMU, DMCU og LUKS unionerne.

Du er velkommen til at kigge forbi butikken og købe sættet der, eller du kan købe den her på hjemmesiden. Du vælger bare én af hver vare, og indtaster rabatkoden “kom-godt-igang” når du tjekker ud.

Tøj

Vi starter med et sæt tøj i rigtig god kvalitet. AMOQ tøjet har en rigtig god balance mellem komfort og holdbarhed, med forstærkninger og stræk de helt rigtige steder.

Hovedet (beskyttelse)

For de fleste af os, er hovedet et vigtigt arbejdsredskab og noget som vi derfor gerne vil passe på. Sættet indeholder derfor både en god hjelm, briller og nakkekrave.

Hjelmen fra AMOQ er bygget med MIPS. MIPS gjorde sit indtog i off-road hjelme for nogle år siden, og teknologien er efterfølgende blevet indbygget i næsten alle hjelme af ordentlig kvalitet. Sammen med hjelmen har vi en nakkekrave, kraven beskytter nakken mod overstrækninger til siderne og mod sammenpresning. Nogen forbund kræver brug af nakkekrave.

Beskyttelse

Til sidst så indeholder sættet beskyttelse til resten af kroppen. Der er et sæt cross støvler fra Leatt, støvlerne er med ankel led for større bevægelighed og komfort. Man kan godt få støvler der er en smule billigere end Leatt støvlen, men vi syntes at de bliver enten for stive eller går på kompromis med sikkerheden.

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.