6052-0157
info@mxnord.dk
Man-Fre: 10:00-16:00
Tor: 07:00-20:00

Gratis forsendelse på ordre over kr. 750,-

2024 YZ450F

Fra 83.990,00 kr

Dette er den letteste, slankeste, skarpeste og hurtigste 450 cc motocrosscykel, Yamaha nogensinde har bygget. Vinderpotentialet i MXGP og SX viser, hvor god denne motorcykel er. Uanset hvilket niveau du kører på, har YZ450F motoren, stellet og elektronikken til altid at give dig den bedste ydeevne.

Lettere, slankere, skarpere, hurtigere.

Den unikke motor med omvendt topstykke er et perfekt eksempel på, hvordan Yamaha-teknologi kan gøre dig til en bedre kører. Dens stærke og lineære power giver dig den totale kontrol, der kræves for at opnå hurtigere omgangstider. Og den brugervenlige Power Tuner-app giver dig mulighed for at foretage hurtige justeringer af motoregenskaberne og traction control-indstillingerne, så de passer til forholdene.

Den lette aluminiumsramme og den klasseførende KYB-affjedring giver den præcise kørsel i sving og stabilitet ved kørsel ligeud, du har brug for. Det kompakte design kombineret med ideel ergonomi giver dig ultimativ mobilitet for maksimal kontrol til acceleration, bremsning og sving på YZ450F.

YZ450F

Hver kører er forskellig. Da Yamaha byggede den nyeste generation af YZ450F, blev den designet med dig, køreren, som det primære fokus – og blev skabt til at levere stærk stabilitet og stor agilitet i en kraftfuld, let og slank pakke. Den lineære motorrespons og det kompakte design giver dig ultimativ kontrol – YZ450F er designet, så du kan præstere optimalt på banen.

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.