6052-0157
info@mxnord.dk
Man-Fre: 10:00-16:00
Tor: 07:00-20:00

Gratis forsendelse på ordre over kr. 750,-

2024 PW50

Fra 18.990,00 kr

I løbet af de seneste 40 år har den ikoniske PW50 introduceret hundredtusindvis af børn – og deres forældre – for fornøjelsen og spændingen ved at køre på motorcykel. Denne lette minimotorcykel, der er designet med fokus på sjov, enkelhed og sikkerhed, er en garanteret fornøjelse for hele familien – og undervejs får du nogle dyrebare minder!

Det perfekte første skridt.

Alt ved den legendariske PW50 er designet til at gøre kørslen sikker, nem og fornøjelig. Der er en gasrullebegrænser, der giver dig mulighed for at justere tophastigheden, og det kompakte stel med komfortabel affjedring og lav sædehøjde garanterer sikker og nem kørsel.

Den friske, fuldautomatiske 50 cc motor giver jævn acceleration, og kardantrækket samt den separate tank til 2-takts olie gør den nem at vedligeholde. Den lette PW50’er er designet til at kunne være i bagagerummet i bilen eller den lille varevogn, så den er også nem at transportere – og du er garanteret mange års sjov med den sædvanlige Yamaha-kvalitet!

PW50

De er kun unge én gang, så du vil selvfølgelig have det allerbedste til dit barn. Og når du kigger nærmere på Yamaha PW50, vil du se, at denne minimotorcykel i høj kvalitet har masser af brugervenlige detaljer og ukompliceret teknologi, hvilket gør den til det foretrukne valg for mange forældre over hele verden.

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.