6052-0157
info@mxnord.dk
Man-Fre: 10:00-16:00
Tor: 07:00-20:00

Gratis forsendelse på ordre over kr. 750,-

2023 YZ85

Fra 43.990,00 kr

Denne motorcykel er fuldstændig klar til at give dig den præstation, du har brug for, for at nå til victorYZone. Yamahas YZ-modeller er blandt de mest succesfulde 2-takts maskiner nogensinde med mange mesterskabssejre – og YZ85 leveres med den samme avancerede teknologi, der er skabt til racerløb, og som indgår i virksomhedens motocross-maskiner til voksne.

Victory: Never given, always earned.

Mange af nutidens professionelle kørere startede deres karrierer på YZ85. Og når du ser på, hvad den her maskine har at tilbyde, kan du se hvorfor. Dens højtydende, væskekølede 85 cc 2-takts motor er udstyret med Yamahas YPVS, der er udviklet til racerløb, og som sikrer holeshot-vindende acceleration. Og de justerbare affjedringssystemer er bygget til at beherske selv de hårdeste baner.

YZ85 fås også med en let bagramme i aluminium og en svingarm i aluminium, skivebremser med stor diameter og et højeffektivt luftindtag – ligesom den større YZ125. For at give køreren maksimal kontrol er der et fladt sæde, et slankt design og en ergonomisk benzintank. Og med et farveskema i duo-tone Icon Blue og ny grafik, der fuldender udseendet, er YZ85 klar til at sende dig op på et helt nyt niveau.

YZ85

Du har udviklet dine evner og forfinet din stil på mindre motorcykler – og nu går du videre til næste fase. Det er en vigtig beslutning at vælge den rigtige crosser. Og når du ser, hvad den nye YZ85 har at byde på, bliver det tydeligt, at dette er det rigtige næste skridt på din vej.

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.