6052-0157
info@mxnord.dk
Man-Fre: 10:00-16:00
Tor: 07:00-20:00

Gratis forsendelse på ordre over kr. 750,-

2023 YZ450F

Fra 80.990,00 kr

Dette er Yamaha-crosseren, du har ventet på. Den helt nye YZ450F er lettere, hurtigere og højtydende, og den er en ny type maskine, der er udviklet med dig, køreren, i fokus. Alle de teknologier, du ser her, er designet til, at du kan give din bedste præstation på banen.

Lighter, Slimmer, Sharper, Faster.

Den helt nye motor er et perfekt eksempel på, hvordan Yamaha-teknologi kan gøre dig til en bedre kører. Dens stærke og lineære power giver dig den totale kontrol, der kræves for at opnå hurtigere omgangstider. Og den forbedrede Power Tuner-app giver dig mulighed for at foretage hurtige justeringer af motorkarakteristikken og indstillingerne for traction control, så de passer til forholdene.

En ny letvægts-aluminiumsramme og opdateret KYB-affjedring giver den præcise kørsel i sving og stabilitet ved kørsel ligeud, du har brug for, og det kompakte, nye design uden mærkbare overgange, kombineret med revideret ergonomi, giver den ultimative kørermobilitet for maksimal kontrol til acceleration, bremsning og sving.

YZ450F

Yamaha tog klassens førende YZ450F, der lige havde sikret Pro US Motocross & Supercross-titler efter hinanden, og gjorde den endnu bedre – højere ydelse, lettere, slankere, med forbedret overordnet stabilitet og mere agilitet end nogensinde før! Vi præsenterer den helt nye 2023 Yamaha YZ450F, fordi de bedste ikke hviler på laurbærrene. Hver kører er forskellig. Da Yamaha byggede den nye YZ450F, blev den designet, så du kan tilpasse dens motor- og affjedringsegenskaber til forskellige køreforhold. Og alt dette er gjort muligt med den nyeste Power Tuner-app, der kan forandre din motorcykels præstation helt uden brug af værktøj.

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.