6052-0157
info@mxnord.dk
Man-Fre: 10:00-16:00
Tor: 07:00-20:00

Gratis forsendelse på ordre over kr. 750,-

2023 YZ250F

Fra 74.990,00 kr

Hvis du ser på resultaterne af motocross- og supercrossløbene, vil du se, at YZ250F altid er en førende konkurrent til podiet og vinder af mesterskaber. Der er mange grunde til det. Lige fra motoren med omvendt topstykke, der leverer bemærkelsesværdig præstation over et bredt omdrejningsregister, til den avancerede rørgitter aluminiumsramme og klassens førende affjedring har YZ250F det, du behøver for at dominere på banen.

Tune. Race. Win.

En vigtig detalje ved YZ250F er 250 cc high-tech motoren med omvendt topstykke. Dens unikke fremadrettede indsugning tvinger frisk luft ind i brændstofindsprøjtningen for at give dig holeshot-vindende acceleration og øjeblikkelig power, når du har brug for det. Og dette kompakte motorlayout bidrager væsentligt til motorcyklens adrætte køreegenskaber ved at centralisere massen.

Når banens underlag eller vejret skifter, giver Power Tuner appen dig mulighed for at justere din YZ250F’s motorkarakteristik fra civiliseret til aggressiv. SSS-forgaflerne (Speed Sensitive System) og Monocross-affjedringen, der har vist sit værd i racing, har optimeret low speed dæmpningsopsætninger for overlegen håndtering og forbedret grip – mens det sofistikerede aluminiumsstel giver masser af feedback. Hurtig, adræt og smart, YZ250F’eren er bygget til at levere optimale præstationer på enhver bane.

YZ250F

Motocross er en af de hårdeste sportsgrene, der findes. Hvis du ønsker at lykkes, er du nødt til gribe enhver mulighed for at forbedre din præstation. Fordi hvert sekund tæller. Og YZ250F’erens motor med omvendt topstykke leverer holeshot-vindende acceleration og øjeblikkelig power, der gør dig i stand til at holde konkurrenterne på afstand.

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.