6052-0157
info@mxnord.dk
Man-Fre: 10:00-16:00
Tor: 07:00-20:00

Gratis forsendelse på ordre over kr. 750,-

2023 YZ250 Monster Energy Yamaha Racing Edition

Fra 71.990,00 kr

Så snart du ser YZ250 Monster Energy Yamaha Racing Edition, vil du vide, at det er den, du har brug for. For ud over den vinder-DNA, der følger med den legendariske YZ250 2-takter, får du også eksklusiv grafik i fabriksstyling og specialfarver. Giver dig den præstation og stil, du skal bruge for både at have det sjovt og få succes.

Power your way to the front.

Kombinationen af en kraftig 250 cc 2-takts YPVS-motor (Yamaha Power Valve System), et letvægts aluminiumsstel og en af de bedste affjedringspakker i sin klasse gør, at denne motorcykel er som ingen anden og en af de mest spændende crossere, du nogensinde vil køre på. I sin tid har den vundet alt, hvad der er værd at vinde inden for motocross, supercross og freestyle MX. Nu er det den skarpeste YZ250 nogensinde!

Det slanke design giver et dynamisk og ultramoderne look – og det flade sæde gør det nemmere at flytte kropsvægten under acceleration, svingkørsel eller bremsning – hvilket giver en høj grad af kontrol. Mens de nye, kraftigere bremser og affjedringens karakter medvirker til at reducere omgangstider. Og i dens eksklusive sorte med grafik i fabriksstyling er YZ250 Monster Energy Yamaha Racing Edition den mest eftertragtede 2-takter!

YZ250 Monster Energy Yamaha Racing Edition

Der er en fabrikskører, der bare venter på at blive sluppet fri i os alle. Og kun en udvalgt gruppe af crosskørere vil nogensinde nå helt til tops – så det er et privilegium bare at være en del af en af verdens største ekstremsportsgrene. Og når du kører på YZ250 Monster Energy Yamaha Racing Edition, føles hver eneste tur ekstra speciel.

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.